Covid-19/Corona

Jag har full förståelse för att ni är oroliga för Corona. Med all rätt! Mina strån till stacken är följande:
– bytar alla handdukar och britspapper mellan varje kund
– spritar av mig själv, brits och dörrhandtag mellan varje kund
– masserar inte framsidan på grund av risk att vi andas på varandra
– håller avstånd när vi pratar innan och efter behandling
– skakar inte hand
– vädrar rummet/har bra ventilation
– vid önskemål använder jag munskydd, handskar och/eller visir
– avbokar när jag har sjukdomssymtom

Om ni, trots detta, inte känner er bekväma med att gå på massage kan ni för 490 kronor köpa en spikmatta och få den levererad till er (inom Malmö, utanför Malmö blir det dyrare). Spikmattan har inte samma goda effekt som massage, men är ett bra substitut. Den sätter igång blodcirkulationen och blodkärlen vidgas, vilket gör att muskelkramper släpper och värk avtar. Nacke, rygg, vader, käkar – överallt kan ni använda den! (Jag älskar min spikmatta.)

När vi tränar håller vi alltid avstånd. De redskap som vi använder spritas av före varje träningspass. Vid sjukdomssymtom stannar vi hemma, trots att träningen sker utomhus.